Bedieningselement | drukknop | timer voor schakelaar | 7016

 26,29  11,95

 9,88 excl. BTW

Losse drukknop met instelbare timer voor WIIS® led-lichtschakelaars in antraciet mat gelakt voor bijvoorbeeld ventilatie of (terras)verwarming.

De looptijd van 1, 5, 30 of 60 minuten kan op eenvoudige wijze in het geheugen van de led-lichtschakelaar worden vastgelegd.

In deze webshop kan je de set ook uit losse componenten in een andere kleur samenstellen of desgewenst afwerken met de afdekramen van vele andere Systeem 55-fabrikanten.

Levertijd 3-6 dagen
Gratis verzending binnen NL boven 75 euro ex BTW
Verzending per PostNL

4 Belangrijkste Voordelen Volgens Gebruikers

Complete Set
Complete Set
Het product wordt geleverd als een complete set inclusief led-lichtschakelaar, drukknop, binnenraam en afdekraam, wat zorgt voor een alles-in-één oplossing.
Multifunctioneel
Multifunctioneel
De veelzijdigheid van de timer-schakelaar maakt het geschikt voor diverse toepassingen zoals (led)verlichting, ventilatie, elektrische bijverwarming en meer.
Energiebesparing
Energiebesparing
Het automatische uitschakelen van de verlichting na de ingestelde looptijd bespaart energie door te voorkomen dat apparaten te lang aan blijven staan.
Gemoedsrust & Veiligheid
Gemoedsrust & Veiligheid
De automatische uitschakeling zorgt ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over vergeten lichten of oververhitte apparaten, wat je gemoedsrust verhoogt en stress vermindert.
Maak compleet
Technische gegevens
Handleiding

Stap 1 Kies je systeem

 69,95

 57,81 excl. BTW

Stap 2 Kies je frame

 3,47

 2,87 excl. BTW

 6,20

 5,12 excl. BTW

 3,47

 2,87 excl. BTW

 6,20

 5,12 excl. BTW

Zo is je set compleet