Toepassingen en toebehoren

Ontdek de slimme producten van Freelux en maak jouw huis smart!

Freelux schemerschakelaar
Geef inbrekers geen kans en voel je veilig

Met de Freelux schemerschakelaar ben je inbrekers te slim af. De lampen gaan automatisch na elkaar aan wanneer de duisternis invalt en schakelen beurtelings weer uit. ‘s Nachts gaat iedere lamp kort nog even aan. Geen routine te herkennen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!


Freelux astro-tijdschakelklok range
Automatische verlichting op iedere locatie

De Freelux astro-tijdschakelklok is dé oplossing voor het automatisch aan/uitdoen en eventueel dimmen van de buitenverlichting. Programmeren van schakeltijden en lichtniveaus wordt overbodig dankzij de slimme, locatie gerichte Bluetooth-technologie!


Freelux hygiëneschakelaar
Smetteloze lichtbediening zonder aanraking

De Freelux hygiëneschakelaar Hygieia bedien je met een zwaaibeweging vlak voor het paneel. Zonder enig contact met mogelijke bacteriën op de schakelaar. Dat maakt de wuifschakelaar optimaal hygiënisch en geschikt voor een smetteloze professionele of persoonlijke omgeving!


Freelux fading dimmer
Van licht naar donker in 15 seconden

Doe het licht uit zoals je gewend bent en ervaar het gemak van rustig uitdoven. Met de Freelux fading leddimmer uit ons WIIS®-concept gaat de lamp in 15 seconden geleidelijk uit, waardoor je comfortabel de ruimte kunt verlaten of veilig de trap kunt nemen.


Freelux EcoLogic 250 dimmer
Verschillende functies op 1 dimmer

Deze slimme, energiebesparende draaidimmer kent vele functionaliteiten. Je kunt hem handmatig gebruiken om het licht te dimmen. Daarnaast kun je 4 verschillende functies direct in de dimmer programmeren, zonder app. Flexibel en gebruiksvriendelijk!


Freelux

De slimste lichtoplossing voor ieder gebouw

Met Freelux kies je voor een toekomstbestendige, kwalitatieve en flexibele oplossing om jouw verlichting extra functionaliteiten te geven. Snel en effectief, zonder ingrijpende aanpassingen aan je woning of gebouw!

Meer info