timer stopcontact

Timer schakelaar

Met een timer voor jouw stopcontact kun je jouw stekkerbare lamp(en) op gezette tijden laten aangaan. Zo laat je bijvoorbeeld niet jouw huisdier achter in een donker huis en hoef je ook nooit meer in een ongezellig donkere woning thuis te komen. Daarnaast helpt het om de aanwezigheid van mensen te simuleren waardoor jouw woning minder snel op de radar van inbrekers belandt. Door lampen ook weer automatisch uit te laten gaan, bespaar je energie en dat is uiteraard ook beter voor het milieu. Bij Freelux hebben we verschillende kwalitatieve oplossingen in ons assortiment die aansluiten op jouw situatie. Zo hebben we slimme timer schakelaars met verschillende functies of kun je kiezen voor het gebruik van een eenvoudige snoerdimmer..

Direct advies

Timer voor stopcontact kopen of kiezen voor draadloos systeem

Met een snoerdimmer voeg je eenvoudig een timer aan het stopcontact toe. Met de plus- en mintekens bepaal je de lichtsterkte waarmee de schakelaar aangaat. Het snoer kun je direct aansluiten op de lamp of het snoer van de lamp (met kroonsteentje). Je stelt eenmalig de tijd in en vervolgens doet de schakelaar iedere dag de lampen automatisch aan en uit. Het is geschikt voor alle typen dimbare ledlampen. Door het soft-start dimmen wordt de lamp geleidelijk van het juiste vermogen voorzien wat de levensduur van jouw lamp vergroot. Voor wie meer controle wenst, heeft Freelux ook verschillende passende oplossingen. Zo hebben we een Astro timer schakelaar die lampen aan laat gaan op basis van hun geografische positie en het samenhangende tijdstip waarop de zon op of onder gaat. Deze schakelaar is met name geschikt voor gebruik in combinatie met buitenverlichting en trappenhuizen. Met ons zelfontwikkelde WIIS® oplossing slaan wij een brug tussen conventionele elektrische installatie en het toepassen van draadloze technieken. Met onze WIIS® productlijn maak je zonder aanpassingen aan bekabeling, groepen of besturingskast jouw woning een stuk slimmer.

Timer voor stopcontact kopen

Bekijk ons gehele productaanbod in onze webshop en kies wat voor jouw situatie het beste werkt. Of je nu een enkele lamp wilt aansturen via het stopcontact of onze uitgebreide slimme oplossingen kiest, onze producten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Weet je niet precies welke oplossing het beste geschikt is of heb je vragen over de compatibiliteit met bestaande systemen?

Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Dat kan via telefoon/Whatsapp maar natuurlijk ook via ons contactformulier of e-mail.