Tijdschakelaar buitenverlichting

Tijdschakelaar voor buitenverlichting

Een tijdschakelaar biedt vele voordelen zoals energiebesparing, gemak en het feit dat het kan helpen bij inbraakpreventie. Door binnenverlichting op bepaalde tijden aan te laten gaan, simuleer je dat mensen aanwezig wat inbrekers afschrikt. Bij geschakelde buitenverlichting zorg je ervoor dat inbrekers hun criminele activiteiten niet kunnen onttrekken aan het zicht. Door buitenverlichting op een tijdschakelaar aan te sluiten, vergeet je nooit om op tijd de verlichting aan te zetten. Bij Freelux kun je Astro tijdschakelaar kopen die automatisch zelf kan bepalen wanneer de lampen het beste aangezet kunnen worden. Zo hoef je zelf dus geen schakeltijden meer te programmeren of lichtniveaus te bepalen en heb je er geen omkijken naar. 

Direct advies

Buitenverlichting met de Astro tijdschakelaar

De Astro-tijdschakelaar is een zelflerende tijdschakelaar voor buiten-/binnenverlichting. Op basis van geografische gegevens die het via Google-maps verzamelt, bepaalt het de optimale balans tussen veilig en energiebesparend verlichten. Het berekent voor het gehele jaar wanneer de zon op of onder gaat. Door het juiste lichtniveau daarop af te stemmen, bespaar je veel energie. Het vormt daarmee de ideale tijdschakelaar voor o.a. buitenverlichting, openluchtgalerijen en trappenhuizen. De Astro-tijdschakelaar is natuurlijk ook binnen te gebruiken. Naast handbediening is de schakelaar ook via een Bluetooth app te gebruiken waarmee je de tijden zelf nog vervroegen of verlaten indien gewenst. Bij het gebruik van dimmers is ook het dimniveau via de app in te stellen. De inbouw van de Astro-tijdschakelklok is eenvoudig doordat het 1 op 1 iedere enkelvoudige schakelaar of dimmer kan vervangen zonder aanpassingen aan bekabeling, groepen of besturingskast. Daarnaast zorgt de geringe inbouwdiepte ervoor dat er voldoende ruimte is om de bedrading aan te sluiten in de muurdoos.

Tijdschakelaar voor buitenverlichting online kopen

Bestel vandaag nog de Astro-tijdschakelaar via de webshop van Freelux. Daar vind je tevens verschillende andere oplossingen. Bekijk bijvoorbeeld ook ons assortiment dimmers. Wanneer de totale bestelwaarde de 75 euro (excl. btw) overtreft, is de verzending kosteloos.

Voor antwoord op eventuele vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via mail, ons contactformulier maar ook telefonisch of via Whatsapp.