Snoerdimmer

Snoerdimmer

Met de snoerdimmer van Freelux zorg je er eenvoudig voor dat jouw lampen dimbaar zijn. Je bepaalt de lichtsterkte eenvoudig via de + en – knoppen. Je kunt tevens een aan- en uit tijdinstelling instellen zodat de lampen elke dag automatisch aan- en uitgaan. Ideaal wanneer je niet thuis bent en toch wilt dat de lampen aangaan voor bijvoorbeeld inbraakpreventie. Daarnaast zorgt het dimmen van jouw verlichting voor energiebesparing; niet alleen goed voor de energierekening maar ook het milieu. Voor een snoerdimmer voor jouw led verlichting kun je terecht bij Freelux. Onze digitale led-snoerdimmer werkt met alle elektronische transformatoren en typen dimbare led(schemer)lampen tot een vermogen van 100W/VA.

Direct advies

Snoerdimmer voor led van Freelux

Met de snoerdimmer kan ook de levensduur van jouw lampen worden verlengd. Door de soft-start dimfunctie wordt de lamp geleidelijk voorzien van voldoende spanning wat beter is voor de lamp. De laatste dimstand wordt onthouden bij het aandoen. De snoerdimmer sluit je direct aan op de lamp of op diens kabel met een kroonsteentje. Een eenvoudige manier om jouw lamp te voorzien van een dimmer. Wanneer je toekomst vast meer controle wenst over de manier waarop de lampen aan en uitgaan, bekijk dan ook ons Freelux WIIS® productprogramma. Hierin vind je producten waarmee je meer bedieningsopties hebt en naar wens uitbreidbaar met de draadloze besturing van jouw lampen.

Online snoerdimmer kopen

In de webshop van Freelux vind je al onze producten overzichtelijk gepresenteerd met extra informatie over bijvoorbeeld de compatibiliteit.

Weet je niet precies welke snoerdimmer je moet kopen? We helpen je graag verder.

Gebruik ons online contactformulier, mail of bel ons. Ook Whatsapp is mogelijk op bepaalde tijden van de dag. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze dus laat het zeker even weten wanneer je nog twijfelt. Bestel je voor 75 euro (excl. btw) of meer dan is de verzending gratis.