Freelux sensors & overige

Geef inbrekers geen kans!

Slimme controls voor ledverlichting

 

Naast onze concepten en dimmer serie kan je ook voor andere slimme verlichtingsproducten bij ons terecht.

Waaronder:

Freelux schemerschakelaar set
De Freelux schemerschakelaar bestaat uit een geheel draadloze set van 3 stekkerschakelaars, een piramide lichtsensor en een afstandsbediening. Je plaatst de stekkerschakelaars in de wand -of verdeelcontactdozen en zet de piramide lichtsensor in de vensterbank.

Freelux snoerdimmer set
De digitale led-snoerdimmer incluis snoer met tijdschakelklok is geschikt voor het dimmen van alle typen led-(schemer)lampen tot een vermogen van 100W/VA. De dimmer is eenvoudig in gebruik en beveiligd tegen overbelasting.

Beschikbare lichtregelingen

Freelux schemerschakelaar
Geef inbrekers geen kans en voel je veilig

Met de Freelux schemerschakelaar ben je inbrekers te slim af. De lampen gaan automatisch na elkaar aan wanneer de duisternis invalt en schakelen beurtelings weer uit. ‘s Nachts gaat iedere lamp kort nog even aan. Geen routine te herkennen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!


Freelux snoerdimmer 100
Automatische verlichting in huis!

De digitale led-snoerdimmer met tijdschakelklok is geschikt voor het dimmen van alle typen ledlampen tot een vermogen van 100W/VA. De dimmer is eenvoudig in gebruik en beveiligd tegen overbelasting.


Freelux lichtregelingen

Eenvoudige oplossingen voor iedereen!

Met Freelux kies je voor slimme producten om zonder ingrijpende aanpassingen het lichtcomfort, veiligheid en woongenot in je woning te verhogen.

Meer info