Schemerschakelaar

Schemerschakelaar voor binnen

Een schemerschakelaar wordt vaak toegepast om de aanwezigheid van bewoners te simuleren met als doel om inbraken te voorkomen, maar ook naast gemak om altijd in een verlicht huis thuis te komen. Freelux levert verschillende slimme producten voor lichtregeling en energiebeheer. Met de Freelux schemerschakelaar set kun je eenvoudig je bestaande stekkerbare lampen na elkaar aan laten gaan wanneer de schemer inzet en zelf een einde avondmoment met optie nachtmodus instellen. De set bestaat standaard uit een piramidevormige lichtsensor, 3 stekkerschakelaars die je in de wand- of verdeelcontactdozen steekt en een losse afstandsbediening. De stekkerschakelaars worden geheel draadloos door afstandsbediening en de bijgeleverde piramidevormige lichtsensor aangestuurd die je bijvoorbeeld in de vensterbank plaatst. Wanneer deze sensor de schemering detecteert, worden de lampen automatisch 1 voor 1 ingeschakeld.

Direct advies

Schemerschakelaar kopen voor inbraakpreventie energiebesparing

Met een schemerschakelaar voor binnen hoef je nooit timers in te stellen en rekening te houden met zomer- of wintertijd. De sensor neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat lampen niet te vroeg aan. Met het einde avondmoment bepaal je het uitgaan wanneer je wilt of wanneer de zon opkomt. Een energiebesparende oplossing waar je na instelling geen omkijken naar hebt. De set van Freelux zorgt er ook voor dat de lampen na elkaar aangaan. Zo wordt niet de indruk gewekt dat een schakelaar alle lampen op een gezette tijd tegelijk inschakelt. Ook het uitschakelen van de lampen geschiedt gefaseerd. In de nachtmodus gaat ’s Nachts iedere lamp zelfs nog kort even aan om nog meer de indruk te wekken dat mensen aanwezig zijn. Zo ben je inbrekers altijd te slim af!

Schemerschakelaar online kopen via de website van Freelux

Via onze webshop bestel je eenvoudig jouw schemerschakelaar set voor binnen met eventueel extra stekkerschakelaar ter uitbreiding van het aantal van 3 stuks. Verzending gaat via PostNL en is gratis wanneer de totale bestelwaarde 75 euro of hoger is. Naast een schemerschakelaar voor binnen vind je in onze webshop ook tal van andere slimme oplossingen. Zo kun je bij ons ook terecht voor verschillende soorten dimmers of het verlichtingsconcept WIIS®.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze website of mail naar info@freelux.nl.

Bellen of whatsappen kan ook. Whatsapp via +31 (0) 6 154 77 355 of bel op werkdagen tussen 9:00-12:30 op +31 (0) 594 548 179 of bij spoed op +31 (0) 6 154 77 355.