Lichtsturing

Lichtsturing

Je kunt het licht binnen en buiten op verschillende manieren aansturen. Voor welk licht besturingssysteem je kiest, kan van verschillende factoren afhangen. Denk daarbij aan bedieningsgemak, vereiste aanpassingen aan bestaande installatie en de uitbreidbaarheid/toekomstbestendigheid. Freelux hanteert bij de ontwikkeling van lichtbediening een no-nonsense aanpak. Dat houdt in dat wij onze producten wel van slimme features voorzien maar het niet te complex maken om die ook op prettige wijze te kunnen gebruiken. Onze producten zijn zo vormgegeven, dat ze eenvoudig en zonder aanpassingen te installeren zijn. Zo zorgt een inbouwdiepte van 17-22mm er bijvoorbeeld voor dat er voldoende ruimte is om de kabels weg te werken. Daarnaast zijn onze schakelaars compatibel met de afwerkingsproducten van grote gerenommeerde systeem 55 merken.

Direct advies
WIIS® led-schakelaars
Future-proof en slim schakelen!

Je kan voor deze schakelaars zelf een drukknop variant kiezen en beginnen met een standaard uitvoering om later naar een gewenst protocol te migreren of je begint met een protocol naar keuze en migreert in de toekomst naar een nieuwe protocol standaard.


WIIS® led-dimmers
Future-proof en meer dan alleen dimmen!

Je kan voor deze dimmers zelf een bedieningsvorm kiezen en beginnen met een standaard uitvoering om later naar een gewenst protocol te migreren of je begint met een protocol naar keuze en migreert in de toekomst naar een nieuwe protocol standaard.


Licht besturingssysteem via snoer, draadloos en/of sensor

De eenvoudigste oplossing voor lichtbediening die wij aanbieden, is een snoerdimmer waarmee jouw led-lampen kunt dimmen en op gezette tijden aan en uit kan laten gaan. Je sluit het direct aan op de lamp of op het snoer van de lamp (met kroonsteentje). Ook kun je kiezen voor een schemerschakelaar met sensor die je in de vensterbank plaatst. Wanneer die de schemer detecteert, schakelt het de binnenverlichting automatisch aan. Wil je buitenverlichting aansturen, meerdere lampen van draadloze lichtsturing voorzien en meer instelmogelijkheden? Bekijk dan onze WIIS® productlijn. WIIS® staat voor Wireless Intelligent Indoor Solutions. Met deze maak je van elke woning een smarthome door slimme draadloze functionaliteiten toe te voegen. Installatie is eenvoudig zonder aanpassing aan bekabeling, groepen of besturingskast.

Online jouw licht besturingssysteem bestellen

Let bij de aanschaf van jouw lichtsturing op het vermogen van jouw bestaande lampen en kies de gewenste producten die daarop zijn afgestemd.

Voor vragen kun je altijd bij ons terecht zowel online via mail/website als telefonisch/Whatsapp.

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden bestellingen met een totale bestelwaarde van 75 euro (excl. btw) of meer gratis verzonden.