Draaidimmer

Draaidimmer

Met een draaidimmer voor led zorg je ervoor dat je precies de gewenste lichtsterkte kiest door aan de draaiknop te draaien. Vaak is de volledige sterkte van een ledlamp niet nodig en verspil je daardoor alleen maar energie. Door het licht te dimmen, creëer je tevens meer sfeer. Wanneer je een draaidimmer wilt kopen, heb je veel keuze. Freelux heeft verschillende oplossingen die niet alleen uitblinken in kwaliteit maar ook verschillende slimme functies bevatten die comfortabel en energiebesparend in gebruik zijn.

Direct advies

Groene en slimme dimmers van Freelux

De digitale Ecologic draaidimmer van Freelux is eenvoudig te installeren en is uitwisselbaar met iedere bestaande schakelaar. Je kunt de afdekkingen gebruiken van diverse gerenommeerde merken zodat het perfect in de stijl van jouw woning is. Daarnaast biedt de Ecologic een aantal extra functies die je zonder app kunt gebruiken. Zo kun je het licht op een vast niveau laten dimmen en kun je kiezen om de lampen op gezette tijden of juist willekeurige momenten (inbraakpreventie) te laten inschakelen.

Met het flexibele en uitwisselbare Freelux WIIS® (Wireless Intelligent Indoor Solutions) systeem dimmers til je jouw conventionele elektrische installatie naar een hoger niveau door het nu of op termijn toevoegen van slimme draadloze technieken. En dat kan allemaal zonder aanpassing van bekabeling, groepen of besturingskast. WIIS® bestaat uit een zogenoemd base (basis) element en button (knop) element. De knop kan een draaiknop zijn maar ook een drukknop, fading knop of aanrakingsvrij.

Aandachtspunt bij aanschaf draaidrimmer

Wanneer je een draaidimmer wilt kopen, let dan op of deze te gebruiken is met jouw ledlampen. Bij Freelux vind je een draaidimmer voor led die geschikt is voor het vermogen van jouw ledlampen, er zijn verschillende vermogen beschikbaar.

Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen je dan bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw situatie. Bellen kan op elke werkdag van 9:00-12:30 op +31 (0) 594 548 179 of bij spoed op +31 (0) 6 154 77 355.

Whatsapp is mogelijk via +31 (0) 6 154 77 355.

Mailen kan naar info@freelux.nl of door het gebruik van ons online contactformulier.