draadloze lichtschakelaar

Draadloze lichtschakelaar

Bij Freelux kun je kiezen voor een snoerdimmer die je eenvoudig op jouw lampen aansluit. Een draadloze lichtschakelaar behoort ook tot de mogelijkheden. Draadloze technieken zijn tegenwoordig overal in huis aanwezig en ook jouw lampen kun je draadloos bedienen met verschillende slimme producten van Freelux. Wij bieden een kwalitatief assortiment met draadloze technieken voor lichtregeling en energiebeheer die eenvoudig te zijn installeren zonder ingrijpende aanpassingen. De lichten binnen draadloos aan en uit kunnen zetten, biedt veel comfort. Wanneer een tijdschakelaar automatisch de lampen aanzet bij jouw afwezigheid dan wordt toch de indruk gewekt dat er iemand thuis is en is de kans op inbraak kleiner. Ook voor buitenverlichting hebben we een slimme oplossing in de vorm van onze Astro-tijdschakelaar.

Direct advies

Bluetooth schakelaar voor buitenverlichting

De Astro-tijdschakelaar is natuurlijk ook binnen te gebruiken maar komt vooral tot zijn recht wanneer het gebruikt wordt voor buitenverlichting, openluchtgalerijen en trappenhuizen. Dankzij de slimme inzet van Bluetooth in deze lichtschakelaar kan de geografische positie van de lampen worden bepaald. De schakelaar berekent vervolgens wanneer de zon op en onder gaat op elke dag en stemt het lichtniveau daarop af per lamp. Niet alleen energiebesparend maar je hoeft ook nooit zelf een tijdschema te veranderen op basis van de seizoenen. Daarnaast kost ook het inbouwen weinig energie doordat het 1 op 1 vervangbaar is met bestaande schakelaars en dimmers. Door de geringe inbouwdiepte van 22 mm is het ook eenvoudig de kabels achter de afdekplaat weg te werken. Door de compatibiliteit kun je gebruikmaken van de afwerkingsproducten van verschillende gerenommeerde merken.

Bluetooth lichtschakelaar online kopen

Vanuit de webshop van Freelux bestel je snel en veilig jouw Astro bluetooth lichtschakelaar en eventuele overige artikelen. Voor bestellingen vanaf 75 euro (excl. btw) geldt dat verzending gratis is.

Voor vragen over ons assortiment of bestelwijze kun je altijd even contact met ons opnemen via mail/contactformulier of telefonisch.

Op bepaalde tijden zijn wij tevens via Whatsapp bereikbaar. We beantwoorden graag alle vragen die je wellicht nog hebt zodat je de keuze maakt die het beste is afgestemd op jouw situatie.