Binnenverlichting sensor

Binnenverlichting via sensor aansturen

Binnenverlichting dag en nacht aan laten staan wanneer je op vakantie gaat of een dagje weg bent is natuurlijk geen optie. Een tijdschakelaar is een energiebesparende optie om jouw binnenverlichting te kunnen instellen. Bij Freelux hebben we verschillende energiebesparende opties waarmee jij jouw binnenverlichting kunt aansturen. De optie waarbij je het minste hoeft in te stellen is onze schemerschakelaar set. Je geeft zelf een eindtijd aan en de schakelaar zet vervolgens de lampen aan wanneer de duisternis valt. De piramidevormige lichtsensor geeft een draadloos signaal vanuit de vensterbank naar de vershillende gekoppelde stekkerschakelaars. Doordat de binnenverlichting via de sensor wordt aangestuurd, hoef je nooit rekening te houden met de seizoenen, pas als het donker wordt, gaat de verlichting aan. Zo heb je er verder geen omkijken naar.

Direct advies

Schakelaar zonder routine voor effectieve inbraakpreventie

Naast energiebesparing zorgt een schemerschakelaar er ook voor dat een huis er niet verlaten uitziet wanneer je weg bent. Dat helpt de kans op inbraken te verkleinen. De schemerschakelaar heeft een aantal slimme functies om die preventie nog verder te verbeteren. Zo worden de lampen beurtelings aan- en uitgezet en gaan de lampen, nadat ze zijn uitgezet, ’s nachts toch nog even kort aan om de aanwezigheid van bewoners te simuleren. Hierdoor komt het niet over als een routinematige tijdschakelaar die alles tegelijk aan- en uitzet. Binnenverlichting instellen zonder daarbij gebruik te maken van een sensor is ook mogelijk. Zo bieden we oplossingen die werken op basis van locatiegegevens of instellingen van de schakelaar of dimmer lamp. Je kunt uiteraard ook voor een snoerdimmer kiezen met ingebouwde timer. Bekijk ons gehele aanbod in onze webshop.

Schakelaars voor binnenverlichting online bestellen

Voor welke oplossing je ook kiest om binnenverlichting gedurende dag en nacht aan te sturen, bij Freelux ben je er verzekerd van dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en eenvoudig te bedienen zijn.

Heb je nog vragen over de artikelen in ons assortiment? Neem dan contact op om ze aan ons voor te leggen zodat je niet een verkeerde keuze maakt. We helpen je graag verder.

We zijn bereikbaar via telefoon/whatsapp of via ons contactformulier of e-mail.