Binnenlamp met sensor

Binnenlamp aangestuurd door sensor

Je wilt een binnenlamp niet dag en nacht aan laten staan wanneer je buitenshuis bent. Het gebruik van een tijdschakelaar om jouw binnenverlichting aan te sturen, heeft verschillende voordelen. Zo kun je altijd in een verlicht huis thuiskomen of voorkomen dat jouw huisdier in het donker achterblijft. Daarnaast helpt het bij de preventie van inbraken omdat een verlichte woning minder aantrekkelijk is voor inbrekers dan een donkere verlaten woning. Bij Freelux hebben we verschillende opties waarmee je jouw binnenlamp kunt instellen om op gezette tijden aan/uit te gaan. Een daarvan is onze schemerschakelaar set om de stekkerbare binnenlampen met een sensor aan te sturen. Detecteert de sensor dat de avond valt dan worden de lampen automatisch aangezet. Dit zorgt ervoor dat je nooit zelf tijdschema’s voor de binnenlamp moet instellen en je geen rekening hoeft te houden met de seizoenen. Je stelt alleen eenmalig de persoonlijke eindeavond uit-tijd in, de aan-tijd wordt dus bepaald al naar gelang de duisternis inzet in elk seizoen. De binnenlamp In de winter gaan ze daardoor een stuk eerder aan dan in de zomer.

Direct advies

Ultieme inbraakpreventie door gebruik binnenlamp via sensor

De schemerschakelaar bestaat uit een 3-tal stekkerschakelaars, een sensor en een afstandsbediening. Deze piramidevormige sensor plaats je in de vensterbank en detecteert wanneer de duisternis inzet en zet vervolgens de lampen aan. Om nog meer de indruk te wekken dat de woning bewoond is, worden de lampen beurtelings aan- en uitgezet. Zo voorkom je dat inbrekers eenvoudig het gebruik van een schakelaar herkennen. De schakelaar is zelfs zo slim dat het ’s nachts de lampen nog een keer beurtelings kort aan laat gaan. Naast de mogelijkheid om een binnenlamp met een sensor aan te sturen, kun je in ons assortiment nog vele andere slimme oplossingen vinden waarmee je jouw woning smart kunt maken.

Binnenlamp geschikt maken voor dag en nacht cycli online bestellen

Om een binnenlamp voor dag en nacht cycli te gebruiken zijn meerdere technieken mogelijk, zo kun je ook een snoerdimmer met timer gebruiken of zelfs een schakelaar die de geografische locatie van jouw (buiten)verlichting bepaalt. Voor welke oplossing je ook gaat, bij Freelux zal je altijd slagen. Door onze no-nonsense aanpak werken onze oplossingen zoals je mag verwachten zonder de bediening onnodig complex te maken. Bekijk ons assortiment en kies wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Dat kan telefonisch en op bepaalde tijden via Whatsapp.

Je kunt ook ons contactformulier invullen of ons mailen met jouw vragen, we helpen je graag verder.