Freelux WIIS® productprogramma

Dé oplossing voor renovatie- en nieuwbouw!

Freelux WIIS® is een uniek concept van slimme schakelaars, dimmers en controllers voor ledverlichting.

Een Freelux WIIS® product, Wireless Intelligent Indoor Solutions, bestaat uit twee bouwstenen, een base element en een button module. Je bouwt het base element eenvoudig in de muur in en de button module voegt naast de bediening ook een intelligente toepassing toe. Met het WIIS® productprogramma slaan wij een brug tussen de conventionele elektrische installatie en het toepassen van draadloze technieken.

Een kwalitatieve en flexibele oplossing om woningen en gebouwen slimme, extra functionaliteiten te geven, ook ná oplevering van het pand. Installatie is een simpele klus. Je plaatst het base element zelfs makkelijk in een bestaande installatie, zonder hak- of breekwerk. De 22 mm inbouwdiepte maakt het eenvoudig om de starre bedrading passend te installeren in elke wandaansluitdoos.

De standalone producten van WIIS® bieden slimme controls voor ledverlichting zonder aanpassing van bekabeling, groepen of besturingskast. WIIS® kan gecombineerd worden met de frames/stijlen/kleuren van vele andere Systeem 55-fabrikanten.

Freelux WIIS® is

 –  draadloos
 –  toekomstbestendig
 –  eenvoudig in te bouwen
 –  flexibel af te werken
 –  energie- en kostenbesparend
 –  protocol naar keuze

Beschikbare WIIS® sets

In de Freelux webshop kan je ook zelf een WIIS® set samenstellen voor een schakelaar, dimmer en led-control met naar keuze een slimme bedieningsmodule.

Freelux Timer-schakelaar
Timer je energieverbruik

De Freelux Timer-schakelaar met instelbare looptijd geschikt voor het schakelen van bijvoorbeeld (led)verlichting toilet/hal, mechanische ventilatie, elektrische bijverwarming, heaters, luchtkleppen, plafonventilatoren of terrasverwarmers. De instelbare looptijden zijn nu vanaf fabriek 1, 5, 30 of 60 minuten en deze kunnen op eenvoudige wijze in het geheugen van de Timer-schakelaar worden vastgelegd.


Freelux astro-tijdschakelklok range
Automatische verlichting op iedere locatie

De Freelux astro-tijdschakelklok is dé oplossing voor het automatisch aan/uitdoen en eventueel dimmen van de buitenverlichting. Programmeren van schakeltijden en lichtniveaus wordt overbodig dankzij de slimme, locatie gerichte Bluetooth-technologie!


Freelux fading dimmer
Van licht naar donker in 15 seconden

Doe het licht uit zoals je gewend bent en ervaar het gemak van rustig uitdoven. Met de Freelux fading leddimmer uit ons WIIS®-concept gaat de lamp in 15 seconden geleidelijk uit, waardoor je comfortabel de ruimte kunt verlaten of veilig de trap kunt nemen.


Freelux hygiëneschakelaar
Smetteloze lichtbediening zonder aanraking

De Freelux hygiëneschakelaar Hygieia bedien je met een zwaaibeweging vlak voor het paneel. Zonder enig contact met mogelijke bacteriën op de schakelaar. Dat maakt de wuifschakelaar optimaal hygiënisch en geschikt voor een smetteloze professionele of persoonlijke omgeving!


Freelux WIIS®

Flexibele lichtoplossing voor iedere woning of gebouw

Met WIIS® kies je voor een uniek concept voor slimme wandschakelaars, dimmers en controls. Een kwalitatieve oplossing om verlichting zonder ingrijpende aanpassingen extra functionaliteit te geven, ook ná oplevering van het vastgoed.

Meer info