Schakelklok

Voordelen schakelklok

Door een schakelklok kan verlichting op gezette tijden worden in- of uitgeschakeld. Zo kun je energie besparen door het licht niet te vroeg aan te laten gaan of te lang door te laten branden. Het zorgt ook voor inbraakpreventie door de aanwezigheid van mensen te simuleren. Veel mensen vinden het daarnaast vaak ook prettig om in een verlichte woning thuis te komen. Er zijn dus verschillende redenen waarom het gebruik van een schakelklok is aan te raden. Er zijn verschillende schakeloplossingen die je in jouw woning kunt plaatsen. In het assortiment van Freelux vind je altijd de schakeloplossing die aan jouw eisen voldoet.

Direct advies

Schakelklok in verschillende uitvoeringen

Tegenwoordig is de schakelklok vaak digitaal te gebruiken en heeft het niet zozeer de functie van een traditionele klok maar fungeert het meer als een timer. Freelux biedt verschillende oplossingen om tijd te schakelen: vaste verlichting met vaste bediening (Astro-tijdschakelklok of Ecologic Timerdimmer), stekkerbare verlichting via draadloze bediening (draadloze schemerschakelaar) en stekkerbare verlichting met stekkerbare bediening (snoerdimmer met timerfunctie). Zo is de Astro-tijdschakelklok een slimme oplossing waarbij de buiten-/binnenverlichting op basis van actuele zonnestanden aan en uitgezet kan worden. De Astro-tijdschakelklok is een schakelklok in de vorm van een wandschakelaar of dimmer die digitaal de lampen aanstuurt en is via een Bluetooth app in te stellen. De schakelklokken van Freelux zijn eenvoudig te monteren; ze zijn 1 op 1 te vervangen met een bestaande schakelaar of dimmer. Daarnaast kun je de schakelklok afwerken met allerlei verschillende frames van andere systeem55 fabrikanten.

Schakelklok online kopen

Freelux heeft alles in huis voor jouw schakelklokbenodigdheden. Bekijk ons aanbod in de webshop waar je uitgebreide informatie vindt per artikel. Is de totale bestelwaarde 75 euro (excl. btw) of hoger, dan is verzending gratis. Door het ruime aanbod is het wellicht lastig om te weten welke schakelklok je moet kopen voor jouw situatie.

Neem gerust contact op om jouw vragen aan ons voor te leggen zodat we je kunnen helpen de juiste keuze te maken.

Gebruik ons contactformulier, e-mail, bel of Whatsapp voor ons advies of beantwoording van jouw vragen.