EcoLogic digitale led-draaidimmer 230VAC 250W/VA - 1,1A

De EcoLogic led-dimmer 250 watt is een unieke 2-draadsdimmer met soft-start en geschikt voor het dimmen van alle typen dimbare ledlampen (fase-afsnijding).

Omdat ieder merk en type ledlamp net iets anders werkt kan de dimmer worden aangepast voor een optimaal dimresultaat. Een eventueel knipperen van de lamp(en) bij een lage en/of hoge stand kan worden voorkomen door een minimum en maximum dimlichtniveau in te stellen. Deze waarden worden vastgelegd in het geheugen van de dimmer. De EcoLogic is een no-nonsense led-dimmer, op de dimmer zelf in te stellen en universeel af te werken met alle merken afdekmaterialen. Je kunt hem ook handmatig gebruiken om het licht te dimmen. Bovendien veilig, comfortabel en energiebesparend.

Aanvullend op het dimmen van de ledverlichting kan de dimmer ook ingesteld worden met:

  1. Een vast dimniveau wanneer dit gewenst is bij het automatisch aandoen. Normaliter begint de dimmer bij het aandoen op de laatst gekozen dimstand.
  2. Een nalooptijd waarbij na het uitdoen van de dimmer de verlichting nog circa 15 seconden op een lager dimniveau blijft branden.
  3. Een randomfunctie waarbij de lamp(en) gedurende enige minuten op willekeurige momenten op de dag, avond en in de nacht aangaan.
  4. Een tijdschakelklokfunctie waarbij de aan- en uittijd worden gekozen op de actuele tijd, oftewel: activeer de dimmerinstelling ‘aan’ op het gewenste tijdstip en ‘uit’ op een later gewenst tijdstip. De dimmer zal op iedere volgende dag op deze tijdstippen aan- en uitgaan

€ 57,49€ 24,94€ 20,61 excl. BTW

Levertijd 3-6 dagen
Gratis verzending binnen NL boven 75 euro ex BTW
Verzending per PostNL
Technische gegevens
Handleiding
Artikelnummer 4142020
Model LWD-250S
Nominale spanning 230VAC - 250W/VA - 1,1A