Wie doet bij u het licht aan?  Een slim huis suggereert dat het alles doet voor een zo aangenaam mogelijk leven. Voor het slim maken  van uw huis is de technologie voorhanden en Freelux gaat u daarbij helpen. Niet alles hoeft in een keer te worden gerealiseerd, het liefst in betaalbare praktische oplossingen waar u iets aan heeft.

Tegen inbrekers

De draadloze schemerschakelaar tegen inbrekers is een unieke oplossing die onvolkomenheden, zoals bij het gebruik van tijdschakelaars, wegneemt. Voor het gemak wordt een afstandsbediening meegeleverd. Klaar voor gebruik zonder programmeren.

Bekijken 

Meer schemerlampen

We krijgen vaak de vraag naar een uitbreiding van de set met meer dan drie stekkerschakelaars. U kunt losse stekkerschakelaars of meer sets aanschaffen met de beperking dat per afstandsbediening maximaal drie schemerlampen afzonderlijk aan- en uit kunnen worden gedaan.  Met de bediening van de lampen via de Smartphone of Tablet kunnen, zonder beperking, op een overzichtelijke wijze alle lampen afzonderlijk worden aan –en uitgedaan.

Bekijken

Hang –en plafondlampen

Voor hanglampen hebben we een lamp voetschakelaar gemaakt die eenvoudig tussen de fitting en de lamp kan worden gedraaid. 

Bekijken

Kunnen we de lampen ook dimmen

Lampen, met name alle typen dimbare led lampen kunnen worden gedimd met wanneer de Wifi Smart Dimmer stekker hiervoor  wordt gebruikt.  De Wifi Smart Dimmer werkt niet met de schemerschakelaar maar kan wel door dezelfde App worden bediend.

Bekijken

Andere apparaten dan lampen

Alles met een snoer zoals een koffiezetter, waterkoker , verwarming etc., kan met de op de Smartphone of Tablet in te stellen tijdklok,  aan/uit worden gedaan wanneer de Wifi Smartplug hiervoor wordt gebruikt.  De Wifi Smartplug werkt niet met de schemerschakelaar maar kan wel door dezelfde App worden bediend.

Bekijken